Huolto

Täyden palvelun huolto palvelee asiakkaita joustavasti ja asiantuntevasti.Huoltoa vaativien ongelmien ilmaantuessa voit tuoda tietokoneen, tulostimen,television, digiboksin, dvd tai radion myymäläämme huollettavaksi.Vaihtoehtoisesti me voimme tulla luoksesi selvittämään ongelman.

Tietokone huolto

Digilind huoltaa ammattitaitoisesti tietokonesi, tulostimet ja muut oheislaitteet. Oli vika sitten itse laitteisto tasolla tai ohjelmisto tasolla. Virusten ja haittaohjelmien poisto ja laiteen suojaus. Langattomien ja langallisten verkkoympäristöjen korjaukset ja asennukset. Kadonneiden tai vahinkossa poistettujen tiedostojen palautukset. Ohjelmistojen ja tietokone komponettejen päivitykset ajantasalle. Unohtuneen salasanan purut ja poistot.

Tv-huolto, digiboksi-huolto, radio-huolto ja tv-antenni-huolto

Digilind huoltaa kodin viihdelaitteet edullisesti ja nopeasti. Huolto tapahtuu myymälässämme tai tarpeen vaatiessa paikan päällä asiakkaan luona. Huollamme myös tv-antennit asiakkaan kotona. Huollon piiriin kuuluu myös muita laitteita, joista voit kysyä ottamalla yhteyttä. Huollamme laitteet pääasiassa Turussa ja Turun seudulla.

Tv-huolto

Televisioiden huolto on usein taloudellisesti ja ekologisesti kannattava toimenpide vastoin yleistä käsitystä. Tv-huollon kustannusarvion pohjalta asiantuntijamme suosittelevat asiakkaallemme toimintasuunnitelman. Huollamme ja korjaamme kaikki tv-merkit.

Yleisimmät huoltamamme Tv-merkit:

  • Samsung
  • Grundig
  • Finlux
  • LG
  • Luxor

Digiboksi-huolto

Arvokkaiden tallentavien digiboksien yleistyttyä on myös digiboksien korjauttaminen kannattavampaa kuin uuden ostaminen. Useimmiten digiboksin vian taustalla on virtalähteen hajoaminen, joka ilmenee esimerkiksi tallenteiden pätkimisenä. Ongelmien ilmettyä on erittäin suositeltavaa ottaa välittömästi yhteyttä ammattilaisiimme, jotta suuremmilta vahingoilta vältytään. Yleensä vaurioituneen digiboksin käyttäminen voi johtaa kovalevyn rikkoontumiseen, jolloin tallenteet menetetään ja korjaustarpeen laajuus kasvaa.

Huolto - kotikäynti

Teemme kotikäyntejä ja selvitämme tietokoneita, televisioita, tv-antenneja, digibokseja ja radioita vaivaavat ongelmat sekä häiriöt. Kotikäynneillä pystytään selvittämään laitteita vaivaavat ongelmat tehokkaasti ja vaivattomasti. Tarpeen vaatiessa laitteet otetaan korjattavaksi myymäläämme. Huollon kotikäynnit pyritään toteuttamaan nopealla aikataululla muutaman päivän sisällä asiakkaan yhteydenotosta.

Kotitalousvähennys

Vuoden 2009 alusta atk, tv ja digiboksi huollot ja asennukset tulivat kotitalousvähennysten piiriin, jolloin tehdystä työstä saa vähentää 45% henkilökohtaisessa verotuksessa (100e omavastuu). Lisää tietoa osoitteesta: http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys