Olemme SenoriPC:n virallinen edustaja Turun seudulla.Toimitamme esiasennettuja SenioriPC-tietokoneita suoraan asiakkaan kotiin sekä tarjoamme tuki- ja huolenpitopalveluita SenioriPC:n käyttäjille.

TERVETULOA SENIORIPC-PALVELUUN

SenioriPC-palvelu on suunnattu aktiivisille ihmisille jotka haluavat käyttää internet-palveluita helposti ja turvallisesti, ikään ja kokemukseen katsomatta.
SenioriPC-palvelu tarjoaa huoletonta ja mukavaa internetin käyttöä ilman tyypillisiä haasteita, sillä huolenpitopalvelu auttaa ongelmatilanteissa.

SenioriPC-palvelusta saat yhdellä kertaa kaiken tarvitsemasi: tietokoneen, oheislaitteet, ohjelmistot, asennus ja huolenpitopalvelun.  Kaikki tämä  helppokäyttöisenä, suomenkielisenä ja tarvittaessa kotiin tuotuna.

SenioriPC-palvelu on erinomainen ja hyödyllinen lahja itselle tai läheiselle. Soita asiakaspalveluumme 0400 531 800 ja kysy lisää.

SenioriPC-palvelusta löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu:

  • Henkilölle jotka haluavat aidon, helppokäyttöisen tietokoneen, meiltä löytyy helppokäyttöisten kannettavien ja pöytäkoneiden lisäksi kosketusnäytöllisiä malleja. Lisätietoja tarjotuista laitteista löytyy tästä.
  • Henkilölle, jolla on jo tietokone, mutta joka ei ole aivan "sinut" sen kanssa (esim. XP/Vista/W7/W8) tai hän haluaa nykyisestä tietokoneestaan helppokäyttöisemmän ja nopeamman, ratkaisuksi tarjoamme toisen sukupolven SenioriPC-ohjelmistoa USB-tikulla tai DVD-levyllä.

SenioriPC-tietokoneen voi hankkia ilman asennus- ja huolenpitopalvelua. Edustajamme Digilind auttaa sinua mielellään löytämään oikean ratkaisun ja laitteet.

Asennuspalvelussa toimitamme sovittuna aikana, tilatut laitteet asiakkaalle kotiin. Laitamme kaiken toimivaksi sekä annamme asiakkaalle vierikoulutusta SenioriPC-tietokoneen toiminnoista ja palveluista samalla asiakas saa ensikosketuksen sähköpostiin ja näköpuheluun.

Huolenpitopalvelussa varmistamme että internetin käyttö on turvallista ja helppoa myös jatkossa. Mahdollisissa ongelmatilanteissa tuemme asiakasta aidolla etätukipalvelulla, emmekä vain puhelimitse, kuten tyypillisesti. Palvelun tarkempi kuvaus löytyy  SenioriPC-palvelun esittelystä.

SenioriPC-palvelua käyttävät jo tuhannet Suomalaiset, niin työtä tekevät, kuin jo työuran lopettaneet aktiiviset ihmiset, yhteistä heille kaikille on halu käyttää internetiä helposti ja luotettavasti ilman tekniikan aiheuttamia murheita.

Tutustu myös meidän aakkoselliseen näppäimistöön, joka on saatavilla sekä SenioriPC-tietokoneisiin että Windows koneisiin.

SenioriPC-palvelu löytyy myös Facebookista osoitteessa https://www.facebook.com/SenioriPC.Asiakaspalvelu