Asennuspalvelu

Asennuspalvelu varmistaa että asiakas saa hankkimansa SenioriPC-tietokoneen ja lisälaitteet kotiin tuotuna ja käyttövalmiiksi asennettuna.

Asentajamme huolehtivat myös laajakaistaliittymän asentamisesta, mikäli sitä ei ole tehty laajakaistaoperaattorin toimesta. Luomme asiakkaalle kotiin tietoturvallisen langattoman verkon ja varmistamme että kaikki toimii alusta loppuun saakka.

Vierikoulutus auttaa pääsemään alkuun

Asennuksen jälkeen asiakkaalle annetaan vierikoulutusta. Tällä varmistetaan asiakkaan kyky aloittaa SenioriPC-tietokoneen ja palvelujen käyttäminen heti samana päivänä. Vierikoulutuksessa käydään läpi SenioriPC-tietokoneen tärkeimmät ominaisuudet ja toiminnot. Vierikoulutukseen sisältyy muunmuassa: sähköpostin lähettäminen ja vastaanottaminen, nettipuhelu,  internetin käyttäminen ja tietenkin SenioriPC-palvelujen käyttäminen kuten tukivideoiden katselu ja tukipyynnön tekeminen asiakaspalveluun.

Vierikoulutuksen jälkeen asiakas pystyy omatoimisesti jatkamaan tietokoneen käyttöä ja mikäli ongelmia ilmenee, SenioriPC-palvelun asiakastuki on vain kolmen hiiren klikkauksen takana. SenioriPC on todellakin helppokäyttötietokone.

 

Asennuspalvelun vyöhykkeet

Asennuspalvelun hinta on vyöhyketasolla sama kaikkialla Suomessa, se perustuu asennuspaikan ja asennusyrityksen väliseen etäisyyteen.

Asennuspalvelumme on verotuksessa vähennyskelpoinen. (Kotitalousvähennys)

Edustajahaussa näkyvä sinisen ympyrän sisällä olevat alueet ovat aina vyöhyke I :ssä.
Asennuspalvelun hinnan asennuspaikalle saat tarjouspyynnöllä, jonka voit tehdä täällä.

Asennus
vyöhyke       hinta (alv 24%)
I                        80 €
II                       95 €
III                    115 €