Yleisen tilan SenioriPC

SenioriPC-palvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun, jonka avulla yleisissä tiloissa voidaan tarjota internetin suomia palveluita kaikille, ikään ja kokemukseen katsomatta.

SenioriPC-palvelu mahdollistaa helppokäyttöisen ja tietoturvallisen käyttöympäristön yleiseen tilaan, mahdollistaen käyttäjille pääsyn hyödyntää nykyaikaisen tietoyhteiskunnan palveluja ja  toimimaan sen täysipainoisena jäsenenä osallistumalla ja vaikuttamalla.

SenioriPC-ohjelmistossa on mukana:

  • Intenet-selain
  • Paikkakunnan Vinkki-sivusto
  • Kuvapuhelin
  • Valokuvien tallennus ja muokkaus
  • Toimistoohjelmat
  • Pelejä
  • DVD- ja CD- katselu/kuunteluohjelmat
  • Näppäimistön ja hiirenkäyttöharjoituksia

 

Helppokäyttöohjelmiston käyttäminen ei vaadi ohjelmistojen eikä tietokoneiden syvällistä tuntemista, vaan sen oppiminen tapahtuu nopeasti yksinkertaisten selkeiden kuvakkeiden avulla, joko kosketusnäytöltä tai perinteisesti hiirellä.

Yleisen tilan SenioriPC-palvelu takaa tietokoneelle 100-prosenttisen tartuntasuojan viruksia ja haittaohjelmia vastaan unohtamatta yksityisyyden suojaa mitä tarvitaan yleisen tilan tietokoneissa.

 

Yleisen tilan SenioriPC-tietokone

Yleisen tilan SenioriPC-tietokone perustuu tuttuun tietokonetekniikkaan. Ainutlaatuisuuden tekee, SenioriPC:n helppokäyttöohjelmisto, joka eliminoi tyypilliset, yleisen tilan tietokoneiden ongelmat.

Samalla kun Yleisen tilan SenioriPC-tietokoneessa on erityistä huomiota annettu yksityisyyden suojalle, (toinen käyttäjä ei voi nähdä mitä toinen on tehnyt koneella), ei tietokoneen käytettävyys kärsin tallennusrajoituksien takia.
Useasti yleisillä tietokoneilla, käyttäjällä ei ole mahdollisuutta tallentaa esim. keskeneräisiä töitä tai kuvaruutu kaappauksia , myöhempää käyttöä varten, yleisen tilan SenioriPC:llä tämäkin on mahdollista, esimerkiksi käyttäjän omalle USB-muistitikulle.

SenioriPC-palvelu mahdollistaa myös käyttäjän auttamisen (etäkäyttö) ongelmatilanteissa, palvelukeskuksestamme. Tämä lisää käyttäjien positiivista käyttökokemusta eikä sido henkilökuntaa tietokoneen käytön opastukseen.

SenioriPC-tietokoneessa on mukana ja selkeästi esillä kaikki tyypillisesti tarvittavat ohjelmat ja tarvittaessa näkymiä voidaan muokata asiakkaan toivomuksien mukaan.

Yleisen tilan SenioriPC-tietokoneita on asennettu mm. pankkien aulatiloihin sekä useisiin ikäihmisten palvelutaloihin. Ohjelmistosta on mahdollista saada myös niin sanottu "kioskipääte" -malli jolla sallitaan vain yhden sivuston käyttäminen (pankin omasivu)

SenioriPC-tietokoneisiin voi valita tavallisten näyttöjen lisäksi myös kosketusnäytön sekä aakkosellisen näppäimistön, mitkä yhdessä madaltavat kynnystä aloittaa tietokoneen käyttö, ohessa lyhyt videoesittely pystyyn asennetusta kosketusnäytöstä.

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme   info(at)digilind.fi  /  asiakaspalvelu(at)senioripc.fi  tai puhelimitse

0400 531 800 / 09 231 65031