Myy, asentaa ja huoltaa tietokoneet, tv:t, digiboksit sekä dvd/audiolaiteet.

Digilind on toiminut menestyksekkäästi Turun keskustassa jo vuodesta 1999. Myymälästämme saa kaikki uusimmat tietokoneet, televisiot, digiboksit, radiot ja dvd laitteet. Asennamme myös tietokoneet, tulostimet, televisiot ja muut tuotteet asiakkaan kotona vaivattomasti toiveiden mukaan. Huoltoa kaipaavat laitteet huollamme myymälässä  tai tarpeen vaatiessa paikan päällä asiakkaan luona. Toimintamme perustuu yksilölliselle ja nopealle sekä vaivattomalle asiakaspalvelulle. Pyrimme tekemään esimerkiksi kotikäynnit muutaman päivän sisällä pyynnöstä.

Tietokoneiden ja tablettien huolto- ja korjaustyöt, tiedostojen palautus, kustannusarviot vakuutusyhtiöille, laitteiden turvallinen ja ilmainen kierrätys, WLAN- ja lähiverkkojen asennus sekä koti- ja toimistokäynnit.

Edullinen. Lähellä. Nopea. Luotettava.

Nopea ja vaivaton palvelu

Digilindin ammattilaisilla on pitkä kokemus erilaisten laitteiden huollosta, asentamisesta ja myynnistä. Vankka asiantuntijuus takaa nopean ja vaivattoman palvelun. Kotikäynnit, jotka liittyvät huoltoon ja asennukseen, pyrimme toteuttamaan Turun nopeimpiin kuuluvalla aikataululla, 1- 2 päivän sisällä yhteydenotosta.

Palvelemme Arkisin Klo 10.00-17.30

Liikkeesemme on helppo pääsy suoraan katutasolta ja parkkipaikat liikkeemme edessä kadulla. Samoissa tiloissa toimii myös Tv-Saarni Ky.